Zoeken naar wie interesse

Uw zoekactie voor wie interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Leuke vrijdagavond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Leuke vrijdagavond
Bi man 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi / bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt geil koppel met hitsige slanke, normale of dikke vrouw of vrouw alleen.
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een koppel met een hete hitsige vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd uiterlijk en huidskleur zijn niet van belang. Bbw of ssbbw geen probleem. Wel geil zijn. Interesse idee of voorstel? Laat me iets weten.  

Oudere man zoekt geil koppel met hitsige slanke, normale of dikke vrouw of vrouw alleen.
Tom 24 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
Tom 24 jaar Limburg - HASSELT
Welke dames of koppels hebben zin
Hey! Op zoek naar een leuke sportieve jonge gast? Veel is bespreekbaar! Interesse? Contacteer me..geile groetjes Tom  

Welke dames of koppels hebben zin
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4) of zaterdagavond, op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Alex 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Open-minded man zoekt koppel
Open-minded, relatief groot geschapen en biseksuele (geen must) man op zoek naar een koppel voor een date vanavond. Ik ben 1m97 en sportief gebouwd. Idealiter vind ik een spannende date voor vanavond maar ik sta zeker ook open om een koppel te leren kennen om op langere termijn samen te daten :). Ik sta alvast voor veel open. Meer foto's kunnen gerust gestuurd worden indien interesse. Hopelijk tot snel!  

Open-minded man zoekt koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10